09Αυγ2014 – Πάντα ν’ανταμώνουμε

Μουσική εκπομπή με τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Θανάση Αλευρά.

Οικοδέσποινα η Ρίκα Βαγιάνη που με τη δημοσιογραφική της εμπειρία και την πηγαία αίσθηση του χιούμορ δημιουργεί στους καλεσμένους της οικειότητα και ενισχύει το κλίμα της παρέας.
Μαζί της ο Θανάσης Αλευράς σε ρόλο έκπληξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή.
Σημείο αναφοράς το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό.
Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες μουσικές προτάσεις.
Η φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών.
Και επειδή πάντα οι παρέες γράφουν ιστορία…»Πάντα ν’ ανταμώνουμε».

Δείτε: «ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – τελευταίο»

Το Σάββατο, 9 Αυγούστου, το πλατό του «Πάντα ν’ ανταμώνουμε» κατακλύστηκε από αγάπη και ευαισθητοποιήθηκε για κοινωνικά θέματα σε μια εκπομπή αφιερωμένη σε οργανώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σε καιρούς κρίσης των κοινωνικών θεσμών, η εκπομπή τιμά την ανιδιοτελή προσφορά των Γιατρών του Κόσμου, του περιοδικού αστέγων Σχεδία, της Κιβωτού του Κόσμου, της οργάνωσης Praksis, και του Κέντρου συμπαράστασης παιδιών και οικογένειας που με ανθρωποκεντρική κατεύθυνση επιτελούν χρόνια ένα σπουδαίο έργο.

Στην παρέα της Ρίκας και του Θανάση, συμμετέχουν ερμηνευτικά με τη σειρά που εμφανίζονται οι Γιώργος Δημητριάδης, Βασίλης Καζούλης, Imam Baildi, Πάνος Παπαϊωάννου, Κώστας Γανωτής, Βίκυ Καρατζόγλου και Κώστας Λειβαδάς με τραγούδια που πλημμυρίζουν συναίσθημα.
Παρευρέθηκαν, επίσης, άνθρωποι της τέχνης και του αθλητισμού- Παναγιώτα Βλαντή, Ρένια Λουϊζίδου, Όλια Λαζαρίδου, Όλγα Μαλέα, Λένα Παπαληγούρα, Νίκος Μιχαλόπουλος- που μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους.

Κι επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία….
Φωτογραφία: Νικήτας Κανάκης (Γιατρού του κόσμου), Τζανέτος Αντύπας (Praksis), Πατέρας Αντώνιος (Κιβωτός του κόσμου) Μαρία Ψαρά (δημοσιογράφος Σχεδίας) Μυρτώ Λεμού (Κέντρο προστασίας παιδιού και οικογένειας), Χρήστος Αλεφάντης (περιοδικό Σχεδία), Κώστας Λειβαδάς (τραγουδοποιός), Βίκυ Καρατζόγλου (τραγουδίστρια).

Σκηνοθέτης: Νίκος Σούλης
Παρουσιαστές: Ρίκα Βαγιάνη, Θανάσης Αλευράς