26Ιολ2014 – Πάντα ν’ανταμώνουμε

Μουσική εκπομπή με τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Θανάση Αλευρά.

Οικοδέσποινα η Ρίκα Βαγιάνη που με τη δημοσιογραφική της εμπειρία και την πηγαία αίσθηση του χιούμορ δημιουργεί στους καλεσμένους της οικειότητα και ενισχύει το κλίμα της παρέας.
Μαζί της ο Θανάσης Αλευράς σε ρόλο έκπληξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή.
Σημείο αναφοράς το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό.
Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες μουσικές προτάσεις.
Η φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών.
Και επειδή πάντα οι παρέες γράφουν ιστορία…”Πάντα ν’ ανταμώνουμε”.

«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ”

Αυτό το Σάββατο, από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, η Ρίκα Βαγιάνη και ο Θανάσης Αλευράς υποδέχονται τον Κώστα Μακεδόνα που μας ταξιδεύει στο χρόνο με τραγούδια που αγαπήσαμε, ανεκτίμητα σαν «μαργαριτάρια», μέσα από τα 25 χρόνια της πορείας του στα μουσικά δρώμενα.

Στη συντροφιά του Κώστα Μακεδόνα φίλοι και συνεργάτες, που κάποιοι από αυτούς «χρωμάτισαν” την μουσική του διαδρομή με το προσωπικό τους στίγμα: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Ζήκας, Μανώλης Μητσιάς, Ζωή Παπαδοπούλου, Σαββέρια Μαργιολά.
Συμπράττουν στο πλευρό του ερμηνευτικά ο Κρατερός Κατσούλης και ο Ορέστης Τζιόβας, ενώ σιγοντάρουν η Ελένη Καστάνη, η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός.

Σκηνοθέτης: Νίκος Σούλης
Παρουσιαστής: Ρίκα Βαγιάνη, Θανάσης Αλευράς