10Μαϊ2014 – Πάντα ν’ανταμώνουμε

Μουσική εκπομπή με τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Θανάση Αλευρά.

Οικοδέσποινα η Ρίκα Βαγιάνη που με τη δημοσιογραφική της εμπειρία και την πηγαία αίσθηση του χιούμορ δημιουργεί στους καλεσμένους της οικειότητα και ενισχύει το κλίμα της παρέας.
Μαζί της ο Θανάσης Αλευράς σε ρόλο έκπληξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή.
Σημείο αναφοράς το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό.
Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες μουσικές προτάσεις.
Η φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών.
Και επειδή πάντα οι παρέες γράφουν ιστορία…»Πάντα ν’ ανταμώνουμε».

Περιγραφή επεισοδίου:
Η Ρίκα Βαγιάνη και ο Θανάσης Αλευράς υποδέχονται ξανά τους καλεσμένους τους στο στούντιο Sierra. Μουσικές αναμνήσεις, τα backstage των ηχογραφήσεων, ιστορίες του χθες και του σήμερα για ένα από τα πιο σημαντικά στούντιο ηχογράφησης της ελληνικής μουσικής.Ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ελένη Δήμου, ο Αντώνης Μιτζέλος (Τερμίτες), η Ερωφίλη (Τρίφωνο) και οι Locomondo μας θυμίζουν κάποια από τα πιο σημαντικά τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στο στούντιοSierra…
Μαζί μας οι ηχολήπτες Άκης Γκολφίδης και Χρήστος Ζορμπάς και οι παραγωγοί Άγγελος Σφακιανάκης και Νίκος Οικονόμου.

Σκηνοθέτης: Νίκος Σούλης
Παρουσιαστής: Ρίκα Βαγιάνη, Θανάσης Αλευράς