13Νοε2017 – Η Επόμενη Μέρα (Νέα Εκπομπή)

Η Κεντροαριστερά, η εκλογή αρχηγού, τα διλήμματα, οι συμμαχίες

Η πρεμιέρα της εκπομπής ασχολείται με το θέμα της εκλογής αρχηγού για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, ενόψει και του δεύτερου γύρου την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Στο στούντιο της ΕΡΤ1 θα βρεθούν ο γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Το Ποτάμι» Δημήτρης Τσιόδρας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μετρήσεων κοινής γνώμης MRB Δημήτρης Μαύρος, καθώς και ο αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ της «Real News» και του real.gr Βασίλης Σκουρής.

Σε απευθείας σύνδεση θα παρέμβει στην εκπομπή ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας της εκλογής αρχηγού του νέου φορέα, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος.

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος