12Σεπ2017 – Προορισμοί του ονείρου

Flavors of Thailand

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2007-2016

Μοναδικοί προορισμοί. Αξέχαστες αναμνήσεις.

Ανακαλύψτε τον πλούτο, τη μαγεία και την ομορφιά κάποιων από τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου: τα ξεχωριστά μνημεία, τα έργα και τα κρυμμένα θαύματα, τα τοπία που κόβουν την ανάσα.

Αυτά τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύουν στις παραδόσεις και στην ιστορία χωρών που όλοι ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε.

Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που φημίζεται για τη γλύκα της, τα χαμόγελα, τις γεύσεις, τις χρωματιστές φορεσιές που συνυπάρχουν με τα σύγχρονα μεγαθήρια, μοναδικές φυσικές ομορφιές και ονειρικές αμμουδιές.

Οι ταξιδιώτες μαγεύονται από την ομορφιά και τα τοπία της Ταϊλάνδης, τον πολιτισμό και την πνευματικότητά της. Είναι ένα φιλόξενο βασίλειο που τα πολλά του πρόσωπα δεν παραλείπουν να μαγέψουν τον επισκέπτη. Από τη γεμάτη ζωή Μπανγκόγκ, στους ήσυχους ναούς και στους φυσικούς βιότοπους του Βορρά, μέχρι τα αρχαιολογικά θαύματα των βασιλικών πόλεων του Σιάμ και τις μαγευτικές παραλίες του Νότου, η Ταϊλάνδη έχει τόσα πράγματα να προσφέρει που μια επίσκεψη δεν αρκεί για να γνωρίσει κανείς αυτή τη διαφορετική χώρα.
Παραγωγή: Γαλλίας

(Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως και 26/09/2017)