07Δεκ2017 – Cook the Books

Σάιμον Γκολτ και Τζόρνταν Ρόντελ (ΚΥΚΛΟΣ B΄)
Eπεισόδιο 1

Η Νάντια Λιμ είναι φανατική του υγιεινού και νόστιμου φαγητού και συναντά την Κάρλι Φλιν για να μιλήσουν για την καριέρα της στο φαγητό και να ετοιμάσουν νοστιμιές από το τελευταίο της βιβλίο «Nadia Lim’s Good Food Cook Book».

Επίσης, η Κάρλι βρίσκει τον Άλαν Μπράουν, διάσημο επίσης σεφ και λάτρη του μαγειρέματος σε εξωτερικό χώρο. Μαγειρεύουν μοσχάρι με λαζάνια, κέικ με σιρόπι μανταρινιού, σπαράγγια με χαλούμι κ.ά.

Η διάσημη Νεοζηλανδή παρουσιάστρια, λάτρις του καλού φαγητού και φανατική θαυμάστρια των βιβλίων μαγειρικής, Κάρλι Φλιν, παρουσιάζει διάσημους σεφ της Νέας Ζηλανδίας, συγγραφείς και αστέρες της μαγειρικής, καθώς και τα πιο γνωστά και επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Άλλα βιβλία μαγειρικής είναι απόλαυση να τα διαβάζεις, άλλα περιέχουν πανεύκολες συνταγές για φαγητά που ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά, άλλα έχουν εξωτικές συνταγές, άλλα έχουν ωραία εικονογράφηση. Όπως και να είναι, υπάρχουν φανατικοί αναγνώστες τους και πολλά απ’ αυτά τα βιβλία βρίσκονται στη λίστα των μπεστ σέλερ για μήνες ή και για χρόνια.

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της επιτυχίας διάσημων σεφ, θα δούμε τα σπίτια τους και τα εστιατόριά τους και θα γιορτάσουμε μαζί τους τη χαρά της ζωής που είναι το καλομαγειρεμένο φαγητό. Άλλωστε, όπως είπε και η πρώτη διδάξασα, Τζούλια Τσάιλντ, «αυτοί που αγαπούν το καλό φαγητό είναι οι καλύτεροι άνθρωποι».

Παραγωγή: Νέας Ζηλανδίας

( Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο έως 21/12/2017 )