03Δεκ2016 – Στην κουζίνα των μεταναστών

«Αφγανιστάν»
Νέστορας Κοψιδάς αρχίζει άλλο ένα γευστικό ταξίδι στις γειτονιές της Αθήνας, ανιχνεύοντας νέες γεύσεις και συνταγές από μακρινούς προορισμούς.
Σ’ αυτό το επεισόδιο ταξιδεύουμε στην κουζίνα του Αφγανιστάν και μαγειρεύουμε δύο παραδοσιακές συνταγές, «μαντού» και «άντας πολό».

Σκηνοθεσία: Νίκος Πρελορέντζος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Πρελορέντζος
Παρουσίαση: Νέστωρ Κοψιδάς