13Μαρ2017 – Ο Νίκος Νυφούδης, στέλεχος του Ποταμιού, στον 102 fm της ΕΡΤ3

«Το Ποτάμι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή» παραδέχθηκε το στέλεχος του κόμματος Νίκος Νυφούδης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη με αφορμή τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του κινήματος το Σαββατοκύριακο.

Εξήγησε ότι το κίνημα δημιουργήθηκε «ως μια ανάγκη της κοινωνίας να εκφραστούν όλοι οι άνθρωποι που δεν είχαν  σχέση με την πολιτική και ως φωνή λογικής». «Όσο είμαστε χρήσιμοι θα είμαστε παρόντες. Αν θεωρηθεί ότι ο κύκλος μας έκλεισε θα επιστρέψουμε στις οικογένειες και τις δουλειές μας» σημείωσε.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία με την «Ώρα Αποφάσεων» των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη, τους οποίους χαρακτήρισε «σκληρούς μεταρρυθμιστές», ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «δεν αποκλείω μια συνεργασία με ανθρώπους, αλλά με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά όχι. Αν το ΠΑΣΟΚ αλλάξει, αν θέσει διαφορετικά δεδομένα, θα δούμε». Ωστόσο, και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο αδικημένο αυτής της περιόδου», εκτίμησε ότι δε θα μπορούσε να γίνει συνεργασία.