ΕΡΤ3 – ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ – Δραματική ταινία (trailer)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  13/07/2018, στις 22:00
«KAMCHATKA»
Έτος παραγωγής: (2002)

Παρακολουθούμε την ταινία μέσα από τα μάτια ενός δεκάχρονου αγοριού, του Χάρι, ο οποίος δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο το πραξικόπημα της Αργεντινής το 1976 επηρεάζει τη ζωή του. Αφού ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην «εξαφάνιση» φίλων διαφωνούντων, ένας δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ο Harry, που είναι ενθουσιασμένος με την τεχνική που χρησιμοποιεί ο Houdini για να εξαφανίζεται και τον μικρό του αδελφό El Enano, φεύγουν από την πόλη και κρύβονται από την στρατιωτική αστυνομία σε ένα κενό καλοκαιρινό σπίτι.
Η οικογένεια αποκτά νέες ταυτότητες και προσπαθεί να ζήσει μια κανονική ζωή που είναι δύσκολη, αλλά μια επίσκεψη απο τους αποξενωμένους παππούδες δείχνει ότι εξακολουθούν να είναι μια δεμένη οικογένεια.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Argentinean Film Critics Association Awards 2003 βραβείο Silver Condor Best Sound και υποψηφιότητες για Best Actor, Best Screenplay, Original, Best Cinematography, Best Art Direction. Cartagena Film Festival 2003 βραβείο Golden India Catalina Best Screenplay και υποψηφιότητα για Best Film. Havana Film Festival 2003 βραβεία Best Screenplay και Grand Coral – Third Prize. Vancouver International Film Festival 2003 βραβείο Most Popular Film. Young Artist Awards 2003 βραβείο Best Young Ensemble in an International Film.

Διάρκεια: 106′
Παραγωγή: Αργεντινής – Ισπανίας – Ιταλίας
Παίζουν: Ricardo Darín, Cecilia Roth, Héctor Alterio
Σκηνοθεσία: Marcelo Piñeyro

Κατηγορία: TRAILER ΕΡΤ3