ΕΡΤ3 – «Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑ» Κολομβιανή σειρά (trailer)

Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, στις 21:00
«LA ESCLAVA BLANCA»

Έτος παραγωγής: (2016)

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική.
Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 1

Ο Tomas έχει εξαγοράσει την ελευθερία του από τον Don Domingo, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος El Eden και το πρωί θα είναι πια ελεύθερος. Θέλει όμως να εξαγοράσει και την ελευθερία της γυναίκας του Lorenza και της της κόρης του Milagros. Θα πρέπει όμως να ζητήσει την άδεια από την γυναίκα του Don Domingo την Helena αφού η Lorenza είναι η παραμάνα του μωρού της. Ο Nicolas, είναι ένας άλλος ιδιοκτήτης αγροκτήματος που ζει με τη μητέρα του και την γυναίκα του Isabela, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Nicolas διατηρεί καιρό σχέση με μια σκλάβα, την Sara και κάποια στιγμή το αντιλαμβάνεται η Isabel. Ο Στρατηγός ανακοινώνει στους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων και στις αρχές ότι ο Simon Bolivar και ο Santander δημιούργησαν νέους νόμους, πρέπει να συμμορφωθούν με αυτούς και την κατάργηση της δουλείας όταν τα παιδιά των σκλάβων έχουν γίνει δεκαοκτώ…..

Παραγωγή: Κολομβίας
Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo

 

Κατηγορία: TRAILER ΕΡΤ3, TRAILERS