04Μαρ2018 – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου – Μπέρμιγχαμ 2018

Η σπουδαιότερη διοργάνωση του Κλειστού Στίβου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ από 1-4 Μαρτίου 2018 μεταδίδεται από την ΕΡΤ.

Στους αγώνες, τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr, θα συμμετάσχουν 632 αθλητές και αθλήτριες από 144 χώρες σε 26 αγωνίσματα.

Η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει τέσσερις άνδρες και πέντε γυναίκες: Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), Κώστας Δουβαλίδης (60μ. εμπόδια), Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Ραφαέλα Σπανουδάκη (60μ.), Μαρία Μπελιμπασάκη (400μ.), Ελισάβετ Πεσιρίδου (60μ. εμπόδια).

Η ΕΡΤ2 θα καλύψει το σύνολο της διοργάνωσης από την Πέμπτη 1η Μαρτίου έως και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 με όλη τη δράση να βρίσκεται στις οθόνες των τηλεθεατών.

Απεσταλμένοι της ΕΡΤ στο Μπέρμιγχαμ είναι οι Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Περικλής Μακρής, ενώ στις περιγραφές θα βρίσκεται και ο Μάκης Τσίλκο

(ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

MENU