20Ιαν2020 – On the Road – «Πάρνωνας και camper» – B

«Πάρνωνας και camper»

Το επεισόδιο αυτό είναι αφιερωμένο στα Camper (αυτοκινούμενα οχήματα) Παρέα με μια οικογένεια θα ανακαλύψουμε τις αρετές ενός τέτοιου οχήματος και θα «ζυγίσουμε» τα υπέρ και τα κατά που έχει το ταξίδι με ένα αυτοκινούμενο όχημα, καθώς και τη διαφορετική προσέγγιση που μπορείτε να δώσετε στις διακοπές σας. Όλα αυτά συμβαίνουν στο όρος Πάρνωνα. Στον Άγιο Πέτρο θα γνωρίσουμε μια άλλη οικογένεια, η οποία επένδυσε χρόνο και χρήμα στη δημιουργία ενός ιππικού ομίλου

Ταξιδιωτική εκπομπή με επίκεντρο το αυτοκίνητο. Απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους του αυτοκινήτου και τους λάτρεις του ταξιδιού, αλλά και σε οποιονδήποτε απολαμβάνει δράση, γέλιο και ανατροπές.

Τα επεισόδια εκτυλίσσονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή συνταγή παρουσίασης μιας θεματικής εκπομπής, στοχευμένης αποκλειστικά στο μοντέλο του αυτοκινήτου και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η εκπομπή ασχολείται με τον οδηγό. Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες του, τον τρόπο με τον οποίο καλείται να ξεπεράσει φυσικά εμπόδια και τις ειδικές γνώσεις που οφείλει να επιδεικνύει σε ένα άγνωστο περιβάλλον.

Σκηνοθεσία: Νίκος Μιστριώτης
Aρχισυνταξία: Αλέξης Καπλάνης
Οργάνωση-διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Κοψιάς
Μοντάζ-επιμέλεια μουσικής: Δημήτρης Μάρης
Μοντάζ-γραφικά: Νίκος Παπαδόπουλος
Μοντάζ-μιξάζ: Κώστας Μακρινός
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλα Αλισάνογλου
Σήμα αρχής-τέλους: Μάνος Κοκολάκης
Οπερατέρ: Ανδρέας Πετρόπουλος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Σακελλαρίου
Σύμβουλος 4Χ4: Κώστας Λιάπης
Εκτέλεση παραγωγής: XYZ PRODUCTIONS

Παρουσίαση: Αλέξης Καπλάνης