Το σχολείο των ουραγκοτάγκων | Δεύτερες ευκαιρίες

ORANGUTAN JUNGLE SCHOOL

«Δεύτερες ευκαιρίες»
Επεισόδιο 9

Έπειτα από μήνες, η Κλάρα και το μικρό της, η Κλαρίτα, είναι αρκετά δυνατές για να μετακινηθούν στο νησί Μπάνγκαματ, αλλά μια εχθρική υποδοχή από τους ουραγκοτάγκους του νησιού μπορεί να είναι καταστρεπτική γι’ αυτή την οικογένεια.
Στο Νιάρου Μεντένγκ, το προσωπικό κάνει ετοιμασίες για την επιστροφή του Κάσπερ και των άλλων υποψήφιων στη φύση. Ο κακομαθημένος μαθητής Τάιμουρ, που είναι σε καραντίνα, κάνει ένα σημαντικό βήμα και αρχίζει να αποδέχεται τα μαθήματα του Σχολείου της Ζούγκλας, ενώ η κοπανατζού Λούτι το σκάει και πάλι από την τάξη και βάζει το προσωπικό σε μπελάδες.
Στο Μπάνγκαματ επίσης, η έγκυος Πόντι αγνοείται! Μπορεί να πήγε στο δάσος για να γεννήσει, οπότε ξεκινά μια έρευνα, αλλά ο εντοπισμός ενός ουραγκοτάγκου σ’ ένα τόσο άγριο νησί δεν είναι καθόλου εύκολη.

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2018.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ-σαπουνόπερα με τα αστεία, τους θριάμβους και τις τραγωδίες μιας ομάδας ορφανών ουραγκοτάγκων σ’ ένα μοναδικό Σχολείο του Δάσους.

Όταν «αποφοιτήσουν» από το σχολείο, θα είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ελεύθεροι στην άγρια φύση.

(Διαθέσιμο έως 04/07/2020)