Το σχολείο των ουραγκοτάγκων | Ένας καινούργιος κόσμος

ORANGUTAN JUNGLE SCHOOL

«Ένας καινούργιος κόσμος»
Eπεισόδιο 5

Μετά την τελευταία τους βραδιά στο παλιό τους σπίτι, τα μικρά του σχολείου θα βρεθούν αντιμέτωπα με μια μεγάλη έκπληξη. Ήρθε η μέρα της μετακόμισης! Η επίσημη τελετή των εγκαινίων του νέου τους σπιτιού θα γίνει το απόγευμα, αλλά πρώτα οι μαθητές θα δοκιμάσουν τις καινούργιες εγκαταστάσεις.

Στο Σχολείο της Ζούγκλας, ο μεγαλύτερος Ρέρεν χτυπάει τον Μπένι. Το κλουβί κοινωνικοποίησης έχει καινούργια βασίλισσα: την κατάλευκη Άλμπα. Το κυρίαρχο αρσενικό Πουτζόν είναι ακόμα απομονωμένο μετά την επίθεσή του στην Άλμπα, αλλά όταν ηρεμεί έχει μία δεύτερη ευκαιρία να δεθεί με την αντίπαλό του.

Στο νησί Μπάνγκαματ, τα παρείσακτα θηλυκά Κέσι, Άγιου και Ρούτι πασχίζουν να βρουν τη θέση τους στην καινούργια ιεραρχία, ενώ η ισορροπία δυνάμεων θα αλλάξει και πάλι.

Μια δοκιμαστική απελευθέρωση των μεγαλόσωμων αρσενικών προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που ίσως θέσει σε κίνδυνο όλους τους κατοίκους του νησιού.

 

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2018.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ-σαπουνόπερα με τα αστεία, τους θριάμβους και τις τραγωδίες μιας ομάδας ορφανών ουραγκοτάγκων σ’ ένα μοναδικό Σχολείο του Δάσους.

Όταν «αποφοιτήσουν» από το σχολείο, θα είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ελεύθεροι στην άγρια φύση.

(Διαθέσιμο έως 27/6/2020)