23Ιον2019 – ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ – Ματσούκα, Χατζηπαναγιώτης, Ρίζου

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Ματσούκα, Χατζηπαναγιώτης, Ρίζου

Η Δήμητρα Ματσούκα, δεν χάνει ποτέ την ευγένειά της, ξέρει ένα μαγικό ξόρκι που το ‘χε μάθει κάποτε στην Ταϊλάνδη, κουβαλάει πάντα μέσα στην τσάντα της ένα τετράδιο, θα ήθελε να διαβάζει την σκέψη των ανθρώπων. Τέλος μας αποκαλύπτει ποια είναι η Μίτσι Ματσούκα.
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξηγεί τα πάντα: γιατί ο έρωτας είναι απάτη, τι πάει να πει «παίζω με την φωτιά», πόσο μονόχνοτος και παράξενος άνθρωπος είναι, πόσο κρατάει η νιότη, πόσο influencer νιώθει κι όλα αυτά φυσικά με τον δικό του ξεκαρδιστικό τρόπο.
Η Μαρίζα Ρίζου, φημίζεται για το χιούμορ της, χορεύει μέχρι τελικής πτώσης, κάνει ψυχανάλυση, μαγειρεύει σαν master chef και μας χαρίζει δυο ολοκαίνουργια τραγούδια της, σε πρώτη εκτέλεση στο «Απόψε κάνεις μπαμ».

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης

 

MENU