06Ιολ2014 – Μια μέρα

Μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς –και πολύ διαφορετικούς- ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν –ο καθένας με το παράδειγμά του- λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης. Κουβεντιάζει μαζί τους η Μάγια Τσόκλη, πρόσωπο αγαπητό και στενά συνδεμένο με την δημόσια τηλεόραση, γνωστή για τον διαφορετικό και άμεσο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματά της.
Στη νέα εκπομπή που θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, η Μάγια περνά μια ολόκληρη μέρα κοντά στα επιλεγμένα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους. Τα παραπάνω, παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Δείτε σήμερα:  “Μια μέρα με τον Αντώνη Κανάκη” 

Χρόνια τώρα ο Αντώνης Κανάκης σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα και την κοινωνική πραγματικότητα μέσα από τις ιδιαίτερα αγαπητές –σ’ ένα ευρύ και πολυποίκιλο κοινό- εκπομπές του. Η Μάγια Τσόκλη τον συναντά στα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Imagine στη Θεσσαλονίκη και μαζί ταξιδεύουν στη καθημερινότητά του που ακολουθεί στενά τους επαγγελματικούς ρυθμούς του. Μιλούν για τις παντοτινές του αγάπες, τη μουσική και το ραδιόφωνο, για την αποκαλυπτική εμπειρία της Σιέρρα Λεόνε με την ActionAid, για το ρόλο της σάτιρας, για την Ελλάδα του σήμερα.

Κείμενα: Μάγια Τσόκλη
Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης.
Εταιρία Παραγωγής: Onos Productions.
Παρουσιαστής: Μάγια Τσόκλη