15Ιον2014 – Μια μέρα

Μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς –και πολύ διαφορετικούς- ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν –ο καθένας με το παράδειγμά του- λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης. Κουβεντιάζει μαζί τους η Μάγια Τσόκλη, πρόσωπο αγαπητό και στενά συνδεμένο με την δημόσια τηλεόραση, γνωστή για τον διαφορετικό και άμεσο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματά της.
Στη νέα εκπομπή που θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, η Μάγια περνά μια ολόκληρη μέρα κοντά στα επιλεγμένα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους. Τα παραπάνω, παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Δείτε σήμερα: “Μια μέρα με τον Πωλ Ευμορφίδη”

«Μια Μέρα με τον Πωλ Ευμορφίδη», τον αντισυμβατικό «πρεσβευτή» της Ελλάδας που οραματίζεται τις καινοτομίες της Coco-Mat. Χαρισματικός, λάτρης της αποκέντρωσης, των εξοχών και της υιοθέτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής, ο Έλληνας επιχειρηματίας ζει και αναπνέει με μεταδοτικό ενθουσιασμό και γενναιοδωρία, για να εμπνέει τους γύρω του ανοίγοντας δρόμους. Η Μάγια Τσόκλη τον βρίσκει στη Ξάνθη όπου και το εργοστάσιο της εταιρίας, να παρακολουθεί την κατασκευή του νέου ξύλινου ποδήλατου…

Κείμενα: Μάγια Τσόκλη
Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης.
Εταιρία Παραγωγής: Onos Productions.
Παρουσιαστής: Μάγια Τσόκλη