28Σεπ2014 – Μια μέρα

Μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς –και πολύ διαφορετικούς- ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν –ο καθένας με το παράδειγμά του- λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης. Κουβεντιάζει μαζί τους η Μάγια Τσόκλη, πρόσωπο αγαπητό και στενά συνδεμένο με την δημόσια τηλεόραση, γνωστή για τον διαφορετικό και άμεσο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματά της.
Στη νέα εκπομπή που θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, η Μάγια περνά μια ολόκληρη μέρα κοντά στα επιλεγμένα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους. Τα παραπάνω, παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Δείτε σήμερα: “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – τελευταία”
Η Μάγια Τσόκλη συναντά στο Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης παιδιά, τον Κώστα Γιαννόπουλο και μαζί διατρέχουν την ιστορία του Χαμόγελου του Παιδιού που σύντομα κλείνει τα 20 χρόνια. Η εκπομπή προσπαθεί μέσα στον περιορισμένο χρόνο της, να παρουσιάσει το εντυπωσιακό -και άγνωστο- εύρος των δράσεων του Χαμόγελου, που έχει απλώσει τα προστατευτικά της φτερά πέρα από τα Ελληνικά γεωγραφικά μας σύνορα.

Κείμενα: Μάγια Τσόκλη
Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης.
Εταιρία Παραγωγής: Onos Productions.
Παρουσιαστής: Μάγια Τσόκλη