20Ιολ2014 – Μια μέρα

Μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς –και πολύ διαφορετικούς- ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν –ο καθένας με το παράδειγμά του- λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης. Κουβεντιάζει μαζί τους η Μάγια Τσόκλη, πρόσωπο αγαπητό και στενά συνδεμένο με την δημόσια τηλεόραση, γνωστή για τον διαφορετικό και άμεσο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματά της.
Στη νέα εκπομπή που θα ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, η Μάγια περνά μια ολόκληρη μέρα κοντά στα επιλεγμένα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους. Τα παραπάνω, παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Δείτε σήμερα: “ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ”

Παθιασμένη από μικρή με την ιατρική, η Αθηνά Γιαννοπούλου αρίστευσε στην Ελλάδα και εξειδικεύθηκε στη χειρουργική μαστού δίπλα στους ικανότερους και πιο αναγνωρισμένους καθηγητές στην Αμερική. Το 2009, κόντρα στο ρεύμα, αποφάσισε να επιστρέψει στη πατρίδα της.Η Μάγια Τσόκλη περνά μια μέρα στη Θεσσαλονίκη με την πλαστική χειρουργό, τις ασθενείς της και πολλές κουβέντες –εκ των έσω- γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Κείμενα: Μάγια Τσόκλη
Σκηνοθεσία: Χρόνης Πεχλιβανίδης.
Εταιρία Παραγωγής: Onos Productions.
Παρουσιαστής: Μάγια Τσόκλη