Έτος παραγωγής: (2006)

H Μάντια, μια νέα ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια, γνωρίζει τον Αλέξη, έναν γοητευτικό μουσικολόγο, που έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει στο νησί πουλώντας κοσμήματα. Δύο διαφορετικοί κόσμοι σμίγουν κι ο έρωτας θα έρθει, όταν η Μάντια πηγαίνει στο νησί του Αλέξη, για να γυρίσει ένα video clip. Οι δύο αντίθετοι χαρακτήρες καταφέρνουν – μέσα από σπαρταριστά επεισόδια – όχι μόνο να βρουν την ισορροπία, αλλά και να διαπιστώσουν ότι δεν διαφέρουν και τόσο πολύ.

Eπεισόδιο 6

Περιγραφή επεισοδίου

Ο Γρηγόρης και ο Μηνάς πηγαίνουν στην Αθήνα να δουν τον Αλέξη. Καταλήγουν στο μαγαζί της Μάντιας για να της δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις . Όμως από μια παρεξήγηση ο Αλέξης δεν συναντιέται με την Μάντια αλλά με μια παλιά του ερωμένη… Η Μάντια παίρνει τη Γιώτα και πηγαίνουν στις Σπέτσες. Την ίδια κίνηση κάνει και ο Στάθης.

 

Παραγωγή:Ελληνική
Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Τζιμόπουλος, Γιώργος Κορμάνος, Στέλιος Γούτης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαίρη Χαλκιά, Μαρία Παπούλια, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φωτεινή Τσακίρη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ρόζμαρι Περράκη, Αρετή Δημήτσα
Σκηνοθέτης: Παναγιώτης Κούτρας
Σενάριο: Σωτήρης Τζιμόπουλος
Πρωτότυπη μουσική:Γρηγόρης Πετράκος

10Αυγ2015 – Μόνο Εσύ (Eπεισόδιο 6)