06Ιολ2017 – Αντίζηλες

Επεισόδια 10ο & 11ο

Επεισόδιο 10ο. Η Βέρα μαθαίνει από την Ασπασία πως η αδελφή της Νίνα περιμένει παιδί. Ταράζεται, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Οι Ιταλοί βρίσκουν στο νοσοκομείο τον Στέφανο που ήταν μαζί με τον Φράνκο στο δυστύχημα και τον πιέζουν να τους δώσει τη διεύθυνση της Βέρας. Ο Απόστολος βρίσκει το φίλο της Βέρας, τον Στάθη, και με βίαιο τρόπο προσπαθει να τον κάνει να ομολογήσει για τη δολοφονία του Χρήστου. Η Άντα πηγαίνει στον Φράνκο να υπογράψει ένα πληρεξούσιο, με το οποίο ο πατέρας της θα μπορέσει να βοηθήσει τον Φράνκο να ξεφύγει. Η Νίνα κινδυνεύει να χάσει το παιδί.

Επεισόδιο 11ο. Η Βέρα με το δικηγόρο της, πατέρα της Άντας, προσπαθούν να οργανώσουν μια απόδραση-παγίδα για τον Φράνκο. Η Βέρα πληρώνει τον πρώην οδηγό της Απόστολο για να οδηγήσει τον Φράνκο στη φυγή του. Η Νίνα χάνει το παιδί της και η αδελφή της Βέρα προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Μιλτιάδης, δικηγόρος της Βέρας και πατέρας της Άντας, προδίδει την απόδραση του Φράνκο. Η αστυνομία μπλοκάρει το αυτοκίνητο και συλλαμβάνει τον Απόστολο. Ο Φράνκο όμως διαφεύγει.

Κοινωνική δραματική σειρά παραγωγής 1989.

Παίζουν: Έλενα Ναθαναήλ, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Λέφας, Γιώργος Μπάρτης, Ηρώ Μουκίου, Αίας Μανθόπουλος, Μαρί Καραβία, Δημήτρης Γούσης, Χρήστος Ζορμπάς, Άννα Μαντζουράνη, Νίκος Βανδώρος
Σκηνοθεσία: Άρης Φωτιάδης
Σενάριο: Βαγγέλης Κατσάνης
Μουσική: Νικόλας Βιβλάκης