24Μαϊ2017 – Αντίζηλες

Επεισόδιο 1ο. Η όμορφη Βέρα παντρεύεται τον Χρήστο, έναν ηλικιωμένο και ριψοκίνδυνο επιχειρηματία που συνεργάζεται με τη Μαφία. Στη γαμήλια τελετή, η Βέρα καλεί τη δίδυμη αδελφή της Ντίνα, με την οποία είχαν διακόψει σχέσεις εξαιτίας του Πέτρου, του άντρα της Ντίνας. Η Βέρα όμως, προσβάλλει και πάλι τον Πέτρο και η δεξίωση τελειώνει απότομα. Ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη του καλού «συνεργάτη» του Φράνκο, που απαιτεί την εξόφληση του χρέους του Χρήστου. Ο συνεταίρος του Χρήστου, Μιλτιάδης, συναντιέται κρυφά με τον Φράνκο και του προτείνει συνεργασία. Ο οδηγός του Χρήστου τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει.

Επεισόδιο 2ο. Ο Πέτρος, μετά τον τσακωμό του στη δεξίωση με τη δίδυμη αδελφή της γυναίκας του Βέρας, δεν γυρίζει σπίτι το βράδυ. Η γυναίκα του Νίνα περιμένει ώς το πρωί. Ο Απόστολος, οδηγός του Χρήστου, δείχνει τις φωτογραφίες της μυστικής συνάντησης του Στέφανου με τον «μαφιόζο» Φράνκο. Ο Χρήστος απαιτεί την παραίτηση του Στέφανου.

Κοινωνική δραματική σειρά παραγωγής 1989.

Παίζουν: Έλενα Ναθαναήλ, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Λέφας, Γιώργος Μπάρτης, Ηρώ Μουκίου, Αίας Μανθόπουλος, Μαρί Καραβία, Δημήτρης Γούσης, Χρήστος Ζορμπάς, Άννα Μαντζουράνη, Νίκος Βανδώρος
Σκηνοθεσία: Άρης Φωτιάδης
Σενάριο: Βαγγέλης Κατσάνης