04Δεκ2018 – Η Επόμενη Μέρα

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας. Στο στούντιο καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Το σύστημα Υγείας μετά την έξοδο από τα μνημόνια, οι προκλήσεις, οι ελλείψεις, οι προοπτικές, οι μεταρρυθμίσεις και τα προβλήματα των πολιτών αλλά και το πώς εξελίσσονται οι έρευνες για τις υποθέσεις υπερτιμολογήσεων φαρμάκων και προμηθειών είναι τα θέματα που θα συζητηθούν.

Καλεσμένοι επίσης στο στούντιο της ΕΡΤ1, ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο πρόεδρος του Hellenic Medical Society UK – Consultant Αγγειακής και Επεμβατικής Ακτινολογίας Μιλτιάδης Κροκίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών–Πειραιώς Ματίνα Παγώνη και το μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας Δημήτριος Πιστόλας. Παρεμβαίνουν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας Γιώργος Καλαμίτσης, καθώς και ο καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας
Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή