05Σεπ2018 – Η Επόμενη Μέρα

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.
Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ο Νίκος Παππάς και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στην «Επόμενη Μέρα» με τον Φάνη Παπαθανασίου

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», που παρουσιάζει ο Φάνης Παπαθανασίου, είναι αφιερωμένη στην 83η ΔΕΘ, τη φετινή έκθεση-σταθμό με τη συμμετοχή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας.

Για τις προοπτικές ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, καθώς και για τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών, μιλούν στην εκπομπή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος και στελέχη αμερικανικών επιχειρήσεων που μετέχουν στη φετινή ΔΕΘ.

Παρουσίαση: Φάνης Παπαθανασίου

Αρχισυνταξία: Α. Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας