10Σεπ2018 – Η Επόμενη Μέρα

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.
Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Σε ρυθμούς ΔΕΘ, «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Στο «μικροσκόπιο», τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούν. Οι παροχές, οι φοροελαφρύνσεις, το μέλλον των συντάξεων και η κριτική της αντιπολίτευσης.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε μια πολιτική αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος

Αρχισυνταξία: Α. Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας