11Σεπ2018 – Η Επόμενη Μέρα

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.
Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Σε ρυθμούς ΔΕΘ, «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Στο «μικροσκόπιο», τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούν. Οι παροχές, οι φοροελαφρύνσεις, το μέλλον των συντάξεων και η κριτική της αντιπολίτευσης.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και οικονομολόγοι σχολιάζουν και αναλύουν την επόμενη μέρα στην πραγματική οικονομία μετά τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος

Αρχισυνταξία: Α. Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας