22Απρ2019 – Η Επόμενη Μέρα

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας. Στο στούντιο καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Η πολιτική αντιπαράθεση στο δρόμο για τις κάλπες του Μαΐου, οι κόντρες κυβέρνησης-αντιπολίτευσης μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη, τα εθνικά θέματα, καθώς και οι δημοτικές εκλογές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, οι οποίοι συζητούν για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τις νέες συμμαχίες και ισορροπίες που διαμορφώνονται στην περιοχή, τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο και τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Παρεμβαίνουν, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος