26Μαρ2018 – Η Επόμενη Μέρα

Tα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας στη Βάρνα, οι εξελίξεις στις σχέσεις Αθήνας-Άγκυρας με επίκεντρο τη συνεχιζόμενη κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη και τα επόμενα βήματα στη διαπραγμάτευση για το όνομα της ΠΓΔΜ μετά την επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα», που μεταδίδεται τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00, από την ΕΡΤ1.

Kαλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Γκιουλέκας από τη ΝΔ και Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι. Επίσης, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής.

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος