30Απρ2019 – Η Επόμενη Μέρα

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας. Στο στούντιο καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Το πακέτο θετικών μέτρων που σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας και η ρελάνς της κυβέρνησης, καθώς και όλες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

Καλεσμένοι στο στούντιο της «Επόμενης Μέρας», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σπύρος Δανέλλης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Τζαβέλλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου και ο υποψήφιος με τη «Λαϊκή Ενότητα–Μέτωπο Ανατροπής» Νίκος Χουντής.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα παρακολουθήσουμε μια συζήτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου με τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκο, για το στοίχημα των εκλογών και όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος

MENU