09Μαρ2019 – Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ

Με την Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!
Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!
Μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

«Αποκριάτικο πάρτι»

Tην ατμόσφαιρα των ξέφρενων πάρτι των δεκαετιών ’60 και ’70 που κρατούσαν μέχρι το πρωί, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», τo Σάββατο της Αποκριάς 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00.
Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος μαζί με μια κεφάτη παρέα παρουσιάζουν μια βραδιά γεμάτη κομφετί, νοσταλγία, κέφι και ασταμάτητο χορό με τις μεγάλες επιτυχίες του Πασχάλη.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραδίδει Μάθημα Σολφέζ και ξεσηκώνει τους καλεσμένους με το «Τρελοκόριτσο», τον «Τζέγκινς Χαν», «Το κορίτσι του Μάη», τον «Αλέξη», το «Κορίτσι του φίλου του» και πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες.
Η τρελή βραδιά καρναβαλιού αρχίζει παραδοσιακά και σκωπτικά με τον Παναγιώτη Λάλεζα που δείχνει «πώς το τρίβουν το πιπέρι» και συνεχίζεται με χαρτοπόλεμο και λαϊκές πενιές με την ομάδα των Διαδρομών με το μπουζούκι του Κώστα Μήτσιου, τον Θεοδωρή Μέρμηγκα και τις Μαρία Ψειροπούλου, Ειρήνη Χαρίδου, Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και Μαρία Καραμάνη.
Το «παρών» στην παρέα και στο χορό δίνουν επίσης, η μεγάλη κυρία του θεάτρου Αιμιλία Υψηλάντη, η δημοσιογράφος και φετινή παρουσιάστρια του Καρναβαλιού της Καλαμάτας Φωτεινή Ψυχίδου, οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Πέρρος, Πένυ Αγοραστού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Ηρώ Πεκτέση, Μαριάννα Παπαθανασίου, Αυγουστίνος Κούμουλος, Θάλεια Γρίβα, Ηρώ Κισσανδράκη, Λήδα Μώρου, Ιρένε Τροστ, ο σκηνοθέτης Κώστας Δελακούρας και η ηθοποιός και συγγραφέας Άννα Ετιαρίδου.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης