18Μαρ2018 – Στους Ήχους του Μπιγκ Μπεν

Με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη.

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στον νέο κύκλο της εκπομπής «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν», που παρουσιάζει ο Λάμπης Τσιριγωτάκης από το Λονδίνο.

Ειδικότερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

-Η παρέμβαση του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Τζoρτζ Σόρος στο Brexit, ο οποίος χρηματοδοτεί τα κινήματα που υποστηρίζουν την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και προκαλεί έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο. Συνέντευξη με τον ελληνοκυπριακής καταγωγής Λόρδο Άδωνις, ο οποίος ηγείται του κινήματος «Το καλύτερο για την Βρετανία» που είναι εναντίον του Brexit.

-Οι ιπποδρομίες στην Βρετανία. Ένα σπορ για όλη την οικογένεια. Επίσης, είναι και μια τεράστια βιομηχανία που συνεισφέρει δισεκατομμύρια λίρες στην αγγλική οικονομία. Συνεντεύξεις με εκπρόσωπο της αρχής ιπποδρομιών, με τον προπονητή ίππων Ίαν Γουίλιαμς, με τον Έλληνα ιδιοκτήτη ίππων στον αγγλικό ιππόδρομο Σωτήρη Χασιάκο και με εκπρόσωπο των γραφείων στοιχημάτων.

-Ο Έλληνας χορευτής μπαλέτου Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή καριέρα στο Λονδίνο.

-Ο Έλληνας επιστήμονας-ερευνητής Νίκος Κτιστάκης του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ εξηγεί τον πολύ σημαντικό ρόλο της αυτοφαγίας στην λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Παρουσίαση: Λάμπης Τσιριγωτάκης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Φαραντόπουλος
Αρχισυνταξία: Εύη Τσιριγωτάκη
Μοντάζ: Στέφανος Φαραντόπουλος