Με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη.

Η μηνιαία ενημερωτική εκπομπή «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» του Λάμπη Τσιριγωτάκη από το Λονδίνο,περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

-Συνέντευξη με τον βραβευμένο με το Νόμπελ Οικονομίας Σερ Κρίστοφερ Πισσαρίδης ,ο οποίος διατυπώνει τις απόψεις του για το οικονομικό πρόγραμμα του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Ο διακεκριμένος οικονομολόγος πιστεύει ότι η οικονομική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ θα επηρεάσει αρνητικά τις οικονομίες της Ευρώπης.

-Ορισμένα ιστορικά φορέματα από την γκαρνταρόμπα της Μάργκαρετ Θάτσερ εκτίθενται τώρα στο μουσείο της Βικτόριας και του Αλβέρτου. Γιατί η Σιδηρά Κυρία σύνδεε την ενδυμασία της με την δύναμη της πολιτικής εξουσίας.

-Συνέντευξη και παρουσίαση του καθηγητή πανεπιστημίου της Οξφόρδης Αρμάντ Νταγκούρ, ο οποίος μελετάει, ανακαλύπτει και διδάσκει την αρχαία ελληνική μουσική.

-Στο καθιερωμένο θέμα της εκπομπής λαμπρές σελίδες της Διασποράς. Το πρόσωπο που προβάλλεται είναι ο Έλληνας καθηγητής της ορθοπεδικής και των τραυμάτων στο πανεπιστήμιο και στο γενικό νοσοκομείο της πόλης Λιντς Παναγιώτης Γιαννούδης, ο οποίος ψηφίστηκε από τον κόσμο και τους γιατρούς της περιοχής για την διάκριση του αφανή ήρωα του εθνικού συστήματος υγείας με κριτήριο την κοινωνική και την ακαδημαϊκή του προσφορά.

 

21Ιαν2017 – Στους Ήχους του Μπιγκ Μπεν