Η τραγική κατάληξη της γυναίκας από την Αρμενία και η αλήθεια για τις αποκλειστικές νοσοκόμες

Γκαϊανέ Κασαρτζιάν. Αυτό ειναι το ονομα της  50χρονης γυναίκας από την Αρμενία» που φοβήθηκε τον έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει, πηδώντας από το παράθυρο του 1ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, έχει όνομα. Δεν είναι αόρατη. Δεν είναι ένας αριθμός. Αντιθέτως, πίσω από την τραγική της ιστορία, ανθεί ένα τεράστιο πρόβλημα του τόπου μας.

 

Το τραγικό περιστατικο συνέβη στις 29 Ιουνιου.

 

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια μιας αποκλειστικής νοσοκόμας που δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα, να διαφύγει τη σύλληψη στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 50χρονη από την Αρμενία που εργαζόταν χωρίς χαρτιά στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το Σωματείο των νομίμων είχε αντιληφθεί χθες την παρουσία της και την είχε αναφέρει στην ασφάλεια του νοσοκομείου. Σήμερα το πρωί που η γυναίκα εμφανίστηκε ξανά η ασφάλεια επιχείρησε να την συλλάβει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 50χρονη σε μία προσπάθεια να διαφύγει της σύλληψης, πήδηξε από τον πρώτο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στα επείγοντα.

Η άτυχη εργαζόμενη διασωληνώθηκε, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της, με αποτέλεσμα να καταλήξει μετά από δύο ώρες.