Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στη ΝΕΡΙΤ!
Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη είναι μια εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές.

Η Λένα Αρώνη παρουσιάζει από μία συνέντευξη με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων, με δημιουργούς που παρουσιάζουν την πιο πρόσφατη δουλειά τους.
Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, την ποίηση, τη μουσική και παρουσιάζει προσωπικότητες που αναδεικνύουν στο ελληνικό κοινό τον ρυθμό της τέχνης σήμερα, αποδεικνύοντας με το πάθος και την αφοσίωσή τους πως – παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής – τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Περιγραφή επεισοδίου:
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά, μίλησε στην Λένα Αρώνη για την περιοδεία της με τον Μάριο Φραγκούλη, που θα διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο.

Ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Η αγάπη θέλει δυο”, αλλά και για τα σχέδιά της για τη συνέχεια.

Παραγωγή:Εσωτερική Παραγωγή
Παρουσιαστής: Λένα Αρώνη