Η καρδιά του πολιτισμού χτυπά στη ΝΕΡΙΤ!
Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη είναι μια εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές.

Η Λένα Αρώνη παρουσιάζει από μία συνέντευξη με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων, με δημιουργούς που παρουσιάζουν την πιο πρόσφατη δουλειά τους.
Η εκπομπή παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, την ποίηση, τη μουσική και παρουσιάζει προσωπικότητες που αναδεικνύουν στο ελληνικό κοινό τον ρυθμό της τέχνης σήμερα, αποδεικνύοντας με το πάθος και την αφοσίωσή τους πως – παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής – τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Δείτε σήμερα: «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ»

Η Λένα Αρώνη συναντά απόψε την Μαρία Φαραντούρη. Η κορυφαία ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή για τη νέα της συναυλιακή συνάντηση με τον θρυλικό Αμερικανό τζαζ σαξοφωνίστα Τσάρλς Λόυντ και τις «Μουσικές Γέφυρες» που θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό. Στο δεύτερο μέρος του κυριακάτικου Art Beat, η Λένα Αρώνη συνομίλησε με τον Μάριο Φραγκούλη. Ο αγαπημένος Έλληνας τενόρος μίλησε για την επερχόμενη συναυλία του στο Ηρώδειο, για την συνεργασία του με τον μαέστρο και πιανίστα Γιουτζίν Κον και για τα σχέδια που κάνει για το μέλλον.

15Ιον2014 – Art Beat

ART BEAT, ΕΚΠΟΜΠΕΣ 2013-2015 |