Εκπομπή 13η: “Ματθαίος Γιωσαφάτ, Μανώλης Φάμελλος, Μύρων Μιχαηλίδης”

Το ART BEAT με τη Λένα Αρώνη επιστρέφει στις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ!

Η εκπομπή για τον πολιτισμό, που καταγράφει καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτές. Το ART BEAT παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, τη λογοτεχνία, τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, την ποίηση, τη μουσική και παρουσιάζει προσωπικότητες που αναδεικνύουν στο ελληνικό κοινό τον ρυθμό της τέχνης σήμερα, αποδεικνύοντας με το πάθος και την αφοσίωσή τους πως – παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής – τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ είναι ο πρώτος καλεσμένος του Art Beat αυτή την εβδομάδα. Κορυφαίος ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος, ψυχαναλυτής, ψυχοθεραπευτής, υποδέχτηκε την Λένα Αρώνη στο ιατρείο του και μίλησε για το τελευταίο βιβλίο του “Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί” και την ελληνική οικογένεια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μανώλης Φάμελλος μίλησε στην Λένα Αρώνη για τους δυο νέους δίσκους του, για τις ενδιαφέρουσες συνεργασίες του και τη νέα προσέγγιση σε παλιότερα δικά του τραγούδια. Τρίτος καλεσμένος της εβδομάδας είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μαέστρος Μύρων Μιχαηλίδης. Παρουσίασε το πρώτο dvd που κυκλοφορεί η ΕΛΣ, την παραγωγή “Φάουστ” του Σαρλ Γκουνό και τα επόμενα έργα που ετοιμάζουν για το κοινό οι συντελεστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Παραγωγή: Εσωτερική Παραγωγή
Παρουσιαστής: Λένα Αρώνη