11Ιον2019 – Art Week

«Nalyssa Green – Θοδωρής Βουτσικάκης – Μαρίνα Σάτι»

Ένα «Art Week» γεμάτο μουσική παρουσιάζει η Λένα Αρώνη αυτή την εβδομάδα.

Πρώτη καλεσμένη η Nalyssa Green, σε μια συζήτηση για τον πρόσφατο δίσκο της «Μπλουμ», την επιλογή της να γράψει ελληνικούς στίχους, για την αμεσότητα στην επικοινωνία, το αισθητικό της στίγμα και τον τρόπο με τον οποίο συνθέτει μουσική για το θέατρο.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος είναι ο Θοδωρής Βουτσικάκης. Ο νέος ερμηνευτής συζητεί με τη Λένα Αρώνη για το ξεκίνημά του, τη μέχρι τώρα διαδρομή του, καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι να τολμάμε και να ονειρευόμαστε.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σάττι μιλάει για την αναζήτηση καλλιτεχνικής ταυτότητας, τη δημιουργική και προσωπική εξέλιξή της, το μοίρασμα αυτής της εξέλιξης με ανθρώπους που τους συνδέουν κοινοί οραματισμοί.

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.
Παρουσίαση: Λένα Αρώνη