19Φεβ2019 – Art Week

«Φοίβος Δεληβοριάς – Θωμάς Μοσχόπουλος, Άννα Μάσχα, Αλέξανδρος Λογοθέτης»

H Λένα Αρώνη, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, φιλοξενεί τον Φοίβο Δεληβοριά. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μιλάει για τον κύκλο «Τραγουδιών του Πεζοδρομίου», με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Κύτταρο. Εξηγεί γιατί τον γοητεύει η χαμηλή οπτική των πραγμάτων και μιλάει επίσης για τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, για τη μουσική ως αφορμή επικοινωνίας, για την πίστη του στην τρέλα και την ελευθερία της ζωής.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο σκηνοθέτης Θωμάς Μοσχόπουλος και οι ηθοποιοί Άννα Μάσχα και Αλέξανδρος Λογοθέτης, μιλούν για τη συνεργασία τους στο έργο «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι που παρουσιάζουν στο θέατρο ΠΟΡΤΑ. Συζητούν με τη Λένα Αρώνη για δημιουργία ερωτημάτων, τροφοδότηση αξιών, ανάληψη ευθυνών, συνέπεια και ελευθερία.

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.
Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.
Παρουσίαση: Λένα Αρώνη