20Νοε2018 – Art Week

«Δήμητρα Γαλάνη – Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νανούρης»

Η Λένα Αρώνη στο πρώτο μέρος της εκπομπής υποδέχεται τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου για μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες μιλούν στο «Art Week», με αφορμή τη συνεργασία τους για την πρώτη εμφάνιση της «Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης» στο Μέγαρο Μουσικής. Μιλούν για τον ενθουσιασμό που μοιράζονται, την επαφή με τη ρίζα της ελληνικής μουσικής, την προσέγγισή τους στο έργο του μεγάλου λαϊκού δημιουργού. Για τη σημασία της αλήθειας, της γοητείας και της χαράς.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης μιλά στη Λένα Αρώνη για το έργο «Η Κουζίνα» του Arnold Wesker, το οποίο σκηνοθετεί αυτήν τη σεζόν. Μιλά, μεταξύ άλλων, για την τραγική επικαιρότητα του έργου, καθώς και για την επιλογή συνεργασίας με νέους ηθοποιούς ως ευθύνη και χρέος.

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας
Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου
Παρουσίαση: Λένα Αρώνη