15Απρ2019 – Το Θέατρο της Δευτέρας «Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης»

«Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης»

Ένα από τα πιο επιτυχημένα θεατρικά έργα του Αλέκου Σακελλάριου, την κωμωδία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2.

Υπόθεση: Ο Θοδωράκης, ένας ευκατάστατος οικογενειάρχης, έχει εφεύρει έναν ανύπαρκτο φίλο, τον Λευτεράκη, κάτοικο Πατρών, για να κρύβει τις γυναικοδουλειές του από τη γυναίκα του, τη Φωφώ. Όταν ο Λευτεράκης παρουσιάζεται μπροστά του με σάρκα και οστά, ο Θόδωρος νομίζει ότι τρελαίνεται, ώσπου ο πλαστός Λευτεράκης του αποκαλύπτει ότι η εμφάνισή του είναι στημένο κόλπο της Φωφώς για να τον εκδικηθεί για τις απιστίες. Ο Θόδωρος, μαθαίνοντας ότι πρόκειται να γίνει πατέρας, αποτρέπει τη Φωφώ που θέλει να τον εγκαταλείψει και οι «προ-Λευτεράκη» ισορροπίες αποκαθίστανται.

Θεατρική σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.
Τηλεσκηνοθεσία: Σταύρος Ζερβάκης.
Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Αντωνιάδης.
Σκηνικά-κοστούμια: Γιάννης Κύρου.
Παραγωγός: Βίκυ Μουνδρέα.
Παίζουν: Βασίλης Τσιβιλίκας (Θοδωράκης), Γιώργος Κιμούλης (Μπάμπης/Λευτεράκης), Καίτη Ιμπροχώρη (Φωφώ), Ντάνος Λυγίζος (Θανάσης), Μαίρη Κυβέλου (Ελένη), Τούλα Σπινέλη (Κατίνα), Τούλα Αγαπητού (υπάλληλος γουναράδικου), Ντίνα Βρετού (Ισμήνη), Κωνσταντίνος Τζούμας (γιατρός).
Διάρκεια: 91΄

MENU