03Μαρ2019 – Μιλάμε Ελεύθερα – ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ

Η ηθοποιός μιλά για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της, από παιδί δώδεκα χρόνων στην Αθήνα, με έφεση στο χορό και το τραγούδι. Μιλά με συγκίνηση για την προτροπή και τη στήριξη της οικογένειάς της προκειμένου να ασχοληθεί με τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και εξιστορεί τα βήματά της από τον Κλασσικό Χορό στη Λυρική Σκηνή και μετέπειτα στη Δραματική Σχολή και το Θέατρο.
Η Μελίνα Μποτέλλη, μιλά με νοσταλγία για τις επαγγελματικές επιλογές της και την ευτυχία που γεύτηκε μέσα από κορυφαίες συνεργασίες και επιτυχημένες δουλειές που αγαπήθηκαν και λατρεύτηκαν από το κοινό.
Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνιστούσε κι έγραψαν ιστορία (Ψίθυροι Καρδιάς, Απών, Καραβάν Σαράι, Παράλληλοι Δρόμοι, κ.α.)
Εξηγεί γιατί οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να μεταπηδούν στην πολιτική. Μιλά για τον σύντροφο της ζωής της Μαργαρίτη Τζίμα ο οποίος στάθηκε η αφορμή για να γίνει η ίδια «ερωτική μετανάστρια» και μόνιμη κάτοικος Δράμας.
Συγκλονισμένη ακόμη από τον άδικο χαμό της επιστήθιας φίλης της Χρύσας Σπυλιώτη, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η Μελίνα Μποτέλη θυμάται και αναπολεί τα χρόνια της φιλίας τους και την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό τραγούδι.

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Χρύσα Νίκου
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίλη Κουτσοφλιανιώτη
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης