05Μαϊ2017 – Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης στον 102 fm της ΕΡΤ3

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ προβληματισμένος γιατί άλλη πληροφόρηση είχαμε για τα μέτρα που θα κληθούμε να ψηφίσουμε και άλλη έχω τώρα». «Με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός που έρχεται μια συμφωνία που δεν είναι σε εκείνο το ήπιο κλίμα που περίμενα» δήλωσε ο βουλευτής Αττικής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης με αφορμή την προκαταρκτική τεχνική συμφωνία κυβέρνησης –θεσμών.

Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα σεβαστεί  την αρχή της πλειοψηφίας.

«Θα συζητήσουμε και θα διαμορφώσουμε, μέσα από συμφωνίες ή ασυμφωνίες, την κοινή μας θέση και στάση» ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι θα θέσει τους προβληματισμούς του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.

«Εμπιστεύομαι τον πρόεδρό μας, ακολουθώ τη γραμμή του και έστω κι αν εγώ εκφράζω προβληματισμό και διαφωνίες, θεωρώ ότι επικρατέστερη και δικαιότερη άποψη είναι η δική του» επεσήμανε εκφράζοντας την ευχή τα αντίμετρα να ισορροπήσουν το κόστος ώστε να επέλθει το μηδενικού τύπου δημοσιονομικό αποτέλεσμα.