20Ιαν2019 – Μιλάμε Ελεύθερα – Φιλαρέτη Κομνηνού – ηθοποιός, επίκουρη καθηγήτρια θεάτρου ΑΠΘ

Η δημοφιλής ηθοποιός λύνει τη σιωπή της μετά από πέντε χρόνια εκούσιας αποχής από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Μιλά για τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή της, για τις καλλιτεχνικές επιλογές της αλλά και τη στάση της απέναντι στα κοινωνικά φαινόμενα και τις εξελίξεις της εποχής. Σε μία αναδρομή της καλλιτεχνικής πορείας της, η Φιλαρέτη Κομνηνού δε διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της αλλά και να μιλήσει για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της.
Δίνει συμβουλές στα νέα παιδιά που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υποκριτική και αποκαλύπτει το τυχαίο συμβάν που στάθηκε καθοριστικό ώστε να γίνει ηθοποιός, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια της Φιλοσοφικής στο ΑΠΘ.
Μιλά με στεναχώρια για την άρνηση των γονιών της να δεχθούν τις επιλογές της και συγκινημένη αποκαλύπτει πώς ένοιωσε η ίδια όταν καμάρωσε τον γιο της στην Επίδαυρο.
Μιλά για την τρίτη μεγάλη αγάπη της, μετά τον γιο της και το Θέατρο, που είναι τα ταξίδια, θέτοντας ως στόχο να κάνει κάποτε τον γύρο του κόσμου!
Τέλος, εξηγεί γιατί δεν εκτιμά τους πολιτικούς και στηλιτεύει τη «μετάλλαξη» πολλών συναδέλφων της που ασχολήθηκαν με την πολιτική.

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Χρύσα Νίκου
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίλη Κουτσοφλιανιώτη
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης