21Απρ2012 – Έξυπνη Ζωή

Εβδομαδιαία ωριαία εκπομπή Στις ‘‘γεωγραφικές συντεταγμένες’’ της εκπομπής βρίσκονται η οικολογία, η διατροφή, ο αθλητισμός, η τεχνολογία, ο εθελοντισμός, οι έξυπνες λύσεις και ότι αφορά το φυσικό περιβάλλον…Ένα μήνυμα αισιοδοξίας με ελπιδοφόρα και καλά νέα για ότι συμβαίνει γύρω μας και μας απασχολεί.

Ιδιαίτερη είναι η «Έξυπνη ζωή», καθώς η Άννα Πρέλεβις παίρνει συνέντευξη από τον θρύλο του μπάσκετ και πατέρα της Μπάνε, αλλά και τον Β.Αλεξανδρή, και συζητούν για τη ζωή μετά τον πρωταθλητισμό. Μιλούν για το τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας και πως προσαρμόζεσαι στην κανονική ζωή όντας νέος στο σώμα, αλλά βετεράνος στο άθλημα.
Καλεσμένος της εκπομπής είναι και ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος μας δείχνει πως σε μία έντονη καθημερινή ζωή, όπως είναι για τον ίδιο τα γυρίσματα και οι παραστάσεις, μπορείς να γυμνάζεσαι.
Στη θεματολογία της εκπομπής είναι, επίσης, η μαγειρική ως δημιουργία και παιχνίδι – υπόθεση των παιδιών, ο καθαρισμός του Λουδία με εθελοντές και βαρκάδα με οικολογικά μηνύματα, οι ‘‘γαλάζιες σημαίες’’ και τα κριτήρια για να διακριθούν με αυτές οι παραλίες μας.

Παρουσίαση: Άννα Πρέλεβιτς

Αρχισυνταξία: Στέφανος Σκλαβενίτης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης