04Ιαν2020 – ΑΓΡΟWEEK – ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ

Ο τρόπος παραγωγής του κασεριού ήταν το θέμα των γυρισμάτων της ΑΓΡΟweek στην περιοχή της Θεσσαλίας όπου ενα παραδοσιακό τυροκομείο παράγει κασέρια απλά αλλά και καινοτόμα. Το συγκεκριμένο τυροκομείο παρασκευάζει τρία είδη κασεριού πρότυπα που σε αυτά περιέχονται σπόροι και άνθη κάνναβης, μαύρου σκόρδου και σπετζερικου. Επίσης η εκπομπή παρουσιάζει πως τα αγροτικά προϊόντα δένουν με το τουριστικό πακέτο του Πηλίου αλλά και έναν αγρότη να μας μιλά για το επάγγελμα του.

Παραγωγή: ERT3

Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου
Αρχισυνταξία – Παρουσίαση: Τάσος Κωτσόπουλος
Παραγωγή: Ευθυμία Γκούντα