04Ιαν2020 – ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ – Νέγκα, Μπράτης, Παπαγεωργίου

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Άγγελος Παπαδημητρίου, Ηρώ Σαϊα, Μιχάλης Συριόπουλος

Είναι η Γιώτα Νέγκα η «μαμά» των φίλων και συνεργατών της; Τραγουδάει στο μπάνιο; Χορεύει Μάικλ Τζάκσον; Η Γιώτα Νέγκα, θυμάμαι εκείνο το δέντρο στο Αιγάλεω, που σκαρφάλωνε και τραγουδούσε πιτσιρίκα. Μας δίνει συνταγές για εξαιρετικά ζυμαρικά, πιστεύει στα θαύματα του μυαλού και της καρδιάς, θα ήθελε να ήταν ο Θανάσης Βέγγος και μας ψιθυρίζει με την δικό της μαγικό τρόπο, τραγούδια του Γιάννη Σπανού και του Σταμάτη Κραουνάκη.
Τι κάνει κάθε χρόνο στα γενέθλια του ο Άγγελος Μπράτης; Σε ποιά ταινία θα ήθελε να ήταν πρωταγωνιστής; Ο Άγγελος Μπράτης μας ταξιδεύει στα Τζουμέρκα, ακούει Τζένη Βάνου, μαγειρεύει εξαιρετική καρμπονάρα, εξηγεί ποιό είναι το νόημα-νήμα της ζωής του, έχει εμπιστοσύνη στις λάθος ψαλιδιές κι όταν βαριέται, έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να ανεβάζει την θερμοκρασία, είτε με φίλους βρίσκεται, είτε στην τηλεόραση…
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σχολιάζει τα καλά και τα όχι και τόσο καλά που έχει πάρει από τη μαμά του Φιλαρέτη Κομνηνού, εκνευρίζεται με τον κλασικό Έλληνα οδηγό- Σουμάχερ, είναι φουλ ερωτευμένος, μιλάει μια την περιπέτεια που είχε με την φωνή του και αποκαλύπτει τι κάνει μέσα στο σπίτι του, όταν δεν τον βλέπει κανείς…

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης