11Αυγ2019 – ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ – Ζούνη, Φάμελλος, Γ. Χατζηπαύλου

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Ζούνη, Φάμελλος, Γ. Χατζηπαύλου

Για ποιόν άνθρωπο θα έπεφτε η Πέμη Ζούνη στην φωτιά; Με ποιόν θα ήθελε να κλειστεί μέσα στο ασανσέρ; Είναι τελικά νεράιδα ή παλικάρι; Κάνει γυμνισμό; Ποιό είναι το ωραιότερο δώρο που της έχουνε κάνει και πότε; Που θα ήθελε να πάει με την μαμά της σήμερα; Στην (φυσική- μεταφυσική) κουβέντα μας, διαρκώς παρούσα και η κόρη της Ελεωνόρα.
Τι σόι άνθρωπος είναι ο Γιώργος Χατζηπαύλου; Τι θα έκανε αν συναντούσε τον Γούντι Άλεν; Την Μαίρη Πόπινς; Έναν αρχαίο Έλληνα; Αισθάνεται μήπως επισκέπτης από άλλο γαλαξία;
Γιατί ο Μανώλης Φάμελλος και η παρέα του έπαιζαν, πιτσιρικάδες, με τους κάδους των σκουπιδιών; Τι τίτλο θα έβαζε στην αυτοβιογραφία του; Είναι η ψυχή του πάρτι; Είναι μήπως, Δον Κιχώτης; Λες όλα να είναι μια τεράστια παρεξήγηση;

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης