21Ιολ2019 – ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ – ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συγκρίνει το μεσογειακό και το σκανδιναβικό μοντέλο ζωής, κάνει Πηλιοθεραπεία στον αγαπημένο του τόπο, το Πήλιο, δεν θέλει να τον λένε κουλτουριάρη, καμαρώνει για την οικογένεια του και απαντάει στο μέγα ερώτημα (που ο ίδιος έχει θέσει): Τι λείπει, τι φταίει και η καρδιά μου κλαίει;
Ο Στέλιος Μάινας πιστεύει άραγε σε προηγούμενες ζωές; Έχει κάνει ποτέ του τέτοια αναδρομή; Θα ήθελε να παίξει σε ταινία του Γούντι Άλεν και ξέρει να φτιάχνει καταπληκτικό μουσακά- φυσικά μας δίνει και τη συνταγή.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι τελικά ξωτικό; Γιατί στο παιδικό της δωμάτιο είχε αφίσα του Τζίμη Πανούση; Γιατί επιστρέφει διαρκώς στην Φοινικούντα; Πιστεύει στα μάγια; Γιατί δεν έχει λουλούδια στο μπαλκόνι της;

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης