25Αυγ2019 – ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ – Άγγελος Παπαδημητρίου, Ηρώ Σαϊα, Μιχάλης Συριόπουλος

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Άγγελος Παπαδημητρίου, Ηρώ Σαϊα, Μιχάλης Συριόπουλος

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βαριέται το όνομα του κι έτσι αλλάζουν ονόματα με τον Κωστή, έχει γράψει οδηγό επιβίωσης μέσα στο facebook, κοιμάται με τις ώρες, αν ήταν απόλυτα ελεύθερος θα έκανε δίαιτα, έχει έφεση στις παιδικές σκανταλιές, θα ήθελε να κλειστεί μέσα στο ασανσέρ με την Ζωζώ Σαπουντζάκη κι όταν κάνει γιόγκα τον πιάνουν τα γέλια.
Η Ηρώ Σαΐα ερμηνεύει μαγικά μερικά από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, στην ερώτηση «ποιό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχεις κάνει» απαντά «παντρεύτηκα τον Σταύρο Ξαρχάκο», έχει για ήρωες τα παιδιά της, με την μηχανή του χρόνου θα πήγαινε στην δεκαετία του 1960 κι από το ελληνικό σινεμά ξεχωρίζει την «Στέλλα» και τις «Διπλοπενιές».
Ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος χαμογελάει για το βραβείο «Χορν», πηγαινοέρχεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, ονειρεύεται να ταξιδέψει στο Μαρόκο και την Αμερική και θα προσκαλούσε σε δείπνο την Μέριλ Στριπ, την Ελένη Μενεγάκη και την Τάνια Τσανακλίδου.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Πετρουτσόπουλος
Οπερατέρ: Διονύσης Πετρουτσόπουλος, Μάκης Πεσκελίδης, Αλεξάνδρα Μένογλου
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Μίξη ήχου: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Σχεδιασμός τίτλων: Μάριος Σπύρογλου
Σχεδιασμός λογοτύπου: Δήμητρα Διβάνη
Μακιγιάζ: Λένα Τσαπατώρη
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιούλη Παπαοικονόμου
Β. Σκηνοθέτης: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλίδου

Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης