30Δεκ2017 – Διάλογος – ΔΡόΜΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ

Ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη του φαγητού και διερευνούμε την κουζίνα που δημιουργείται μεταξύ Βαρδαρίου και Αριστοτέλους και τη νέα τάση του brunch που αναπτύσσεται στην πόλη.
Στο πρώτο μέρος ο «διάλογος» δοκιμάζει αυγά ποσέ, κρέμες από ταχίνι, ξηρούς καρπούς, μέλι και πραγματική σοκολάτα και στρώνει τραπέζι για να υποδεχτεί την νέα τάση του breakfast και του brunch που κάνει τους Θεσσαλονικείς να ξυπνούν νωρίς για ένα βασιλικό πρωινό. Στο δεύτερο μέρος η κάμερα της εκπομπής ακολουθεί τον Αλέξανδρο σε μια καθημερινή ιεροτελεστία που ξεκινά από την αγορά του Βαρδαρίου απ’ όπου προμηθεύεται τα μυστικά του βότανα μέχρι την παρασκευή του ζεστού και δυναμωτικού σαλεπιού.

Παραγωγή: Bold is Missing
Σκηνοθεσία: Νικόλαος Ποττάκης